До уваги абонентів! Інформуємо, що з 01 березня 2018 року змінюється порядок призупинення телекомунікаційних послуг по заборгованості

16.02.2018

До уваги абонентів! Інформуємо, що з 01 березня 2018 року змінюється порядок призупинення телекомунікаційних послуг по заборгованості відповідно до пункту "2. Додаткові послуги" в Додатках до Договору VL(Інтернет). За більш детальною інформацією звертатися у відділ договорів та сервісний центр ТК "Вінтелепорт". Контактний номер телефону 554-101.

1. Викласти рядок таблиці "Призупинення послуги по заборгованості" п. 2 Додаткові послуги Додатку до Договору в наступній редакції:

Назва послуги

Назва платежу

Сума, грн. без ПДВ

Призупинення послуги по заборгованості до одного місяця

Плата за тимчасове призупинення обслуговування до одного місяця по заборгованості, за місяць

Щомісячний тарифний план в повному обсязі**

 

** - Плата стягується за послугу в повному обсязі (включає також оплату за супутні до послуги сервіси, такі як орендна плата за обладнання, що надається для роботи даної послуги, плата за надання IP адрес та інше) відповідно до щомісячного тарифного плану в Додатку до Договору.

2. Доповнити таблицю п. 2 Додаткові послуги Додатку до Договору наступним рядком:

Назва послуги

Назва платежу

Сума, грн. без ПДВ

Призупинення послуги по заборгованості до трьох місяців

Плата за тимчасове призупинення обслуговування до трьох місяців по заборгованості, за місяць***

30

 

*** - Плата стягується за повний перший та/або другий місяць відключення. За місяць, в якому відновлюється обслуговування стягується оплата за послугу в повному обсязі (включає також оплату за супутні до послуги сервіси, такі як орендна плата за обладнання, що надається для роботи даної послуги, плата за надання IP адрес та інше) відповідно до щомісячного тарифного плану в Додатку до Договору.

Заявка на підключення
Інфоцентр
Создание сайтов Винница — Design Orbita