Google запускає додаток для читання новин із соціальних мереж

22.09.2011

Google запускає додаток для читання новин із соціальних мереж
Компанія Google готується випустити додаток для читання новин, якими діляться в соціальних мережах друзі користувача, повідомив на своїй сторінці в соцмережі Google+ техноблогер Роберт Скобл.

У своєму повідомленні Скобл зазначає, що програма Google по функціоналу буде схожа з додатком Flipboard для iPad. Вона збирає новини з соцмереж у віртуальний журнал, який зручно читати з екрану планшета.

На відміну від Flipboard, додаток Google буде крос-платформним і буде працювати як на iPad, так і на планшетах на базі Android. Блог All Things Digital із посиланням на власні джерела повідомляє, що вона отримає назву Propeller.

Терміни виходу програми Google не розкриваються. Також невідомо, чи буде вона платною або безкоштовною.

Аналоги Flipboard існують не лише для мобільних пристроїв, а й для комп'ютерів. Один із них під назвою The Tweeted Times створює електронну газету за матеріалами посилань із Twitter. У кінці серпня сервіс The Tweeted Times купила компанія Яндекс.

Нагадаємо, що раніше на цьому тижні повідомлялося, що найбільший у світі інтернет-пошуковик Google запустив новий сервіс пошуку авіаквитків різних компаній, які обслуговують внутрішні рейси у США.

Заявка на підключення
Інфоцентр
Создание сайтов Винница — Design Orbita